ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

συνεργαστειτε_μαζι_μαςΠαρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να γίνετε συνεργάτης μας!

 

 

 

  • Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω καταγραφή πατήστε το κουμπί “Submit”.
  • Όλα τα πεδία που γράφουν σε παρένθεση (required) πρέπει απαραιτήτως να συμπληρωθούν πριν πατήσετε το κουμπί “Submit” διαφορετικά η φόρμα δεν θα μας αποσταλεί.
  • Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί στις πληροφορίες που συμπληρώνετε για τυχών λάθη.
  • Φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης μας παραδίδεται εσείς (με cd, usb flash, we transfer κ.λ.π). Εναλλακτικά αναλαμβάνει δικός μας φωτογράφος την φωτογράφιση του χώρου σας. Ενημερώστε μας.
  • Εάν η καταχώρηση σας υπάρχει ήδη και θέλετε να μας την παραδώσετε από προηγούμενο χρήστη, παρακαλώ στείλτε μας στο reservations.samson@gmail.com τους απαραίτητους κωδικούς. Εμείς στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε εάν θα συνεχίσουμε πάνω στην ίδια καταχώρηση ή εάν κάνουμε από την αρχή καινούργια καταχώρηση.

* Κατόπιν ενημέρωσης από την εταιρία μας για τον τιμοκατάλογο ομοίων καταλυμάτων στην περιοχή σας, αν μας δώσετε ελάχιστη επιθυμητή τιμή η οποία είναι πολύ υψηλότερη από τις τιμές παρόμοιων καταλυμάτων στην περιοχή σας, και με την ελάχιστη αυτή τιμή λάβουμε ελάχιστες ή μηδενικές κρατήσεις η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας.

** Αν μας δώσετε ελάχιστες επιθυμητές συνεχόμενες μέρες ενοικίασης ανά κράτηση και με αυτές λάβουμε ελάχιστες ή μηδενικές κρατήσεις η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμπλήρωση της φόρμας και ευχόμαστε να έχουμε μία καλή συνεργασία!

Samson Apartments Rethymo.